Samla och organisera era konsulter

Med Shoulty kan ni snabbt och enkelt hantera alla era konsulter på en och samma plattform. Ni få en tydlig helhetsöversikt, kan följa upp era konsultkostnader och betala era konsulter - allt på samma plattform.
Tryggt, försäkrat, skattat och klart.

En dator som visar hur Shoutlys dashboard ser ut.

Ett lättare sätt att ta betlat.

Shoutly symbol flexibel

Bjud in konsulter

Bjud in era konsulter och samla alla på en och samma plattform. Konsulten registrerar sig säkert med Mobilt BankID och det tar endast på 30 sekunder.

Shoutly symbol tryggt och compliant

Kontraktera konsulter

Med Shoutly kan ni kontrakterar den kometensen ni behöver. Ni kan hantera allt från avtal och kravställningsmallar till utbetalningar helt automatiskt.

Shoutly symbol global täckning

Hantera konsulter

Minska administrationen med automatiserad lön - och konsulthantering. Arbeta med globala team och betala ut i över 30 olika valutor genom Shoutly.

Shoutly form röd
Team bild över samlade konsulter anslutna till Shoutly

En faktura till alla era konsulter och giggare

Skapa era team i plattformen och betala alla genom en samlad faktura. Mottagarna kan själva välja den valuta och betalsätt som passar dem bäst utan att påverka er handpåläggning.

Boka en demo >

Arbeta med globala team

Med Shoutly blir det lättare att arbeta över landsgränserna. Låt mottagaren själv välja vilket betalsätt och valuta som passar denne för bästa användarupplevelsen. Våra betalningar är dessutom super snabba och når mottagaren normalt sett inom 10 minuter.

En konsult som har ett digitalt möte

Är du konsult och har blivit inbjuden av ett företag?

Funktionerna du behöver, och lite till

En glad Shoutly konsult skrattar
Tydlig uppföljning
Få full koll på era kostnader med en bra överblick över alla era giggare och konsulter. Sortera och presentera utefter era egna behov.
Konsult känner sig trygg med Shoutly
Anpassningsbar
Shoutly är byggt för att matcha ditt varumärke. Därför kan ni använda alla våra tjänster genom whitelable eller API.
Färdiga avtalsmallar
Genom tydliga avtal och mallar för kravställning minimerar vi risken för missförstånd så alla parter kan vara trygga.

Frågor och svar

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar.
Hittar du inte svaret på just din fråga? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på contact@shoutly.com

När får jag betalt för mina fakturor? 

När uppdraget är slutfört skickas fakturan automatiskt till din kund som har upp till 30 dagar på sig att betala. Så fort vi har fått betalningen från kunden är pengarna på väg till dig, vilket vanligtvis tar 1-3 bankdagar.

Vad händer om jag blir sjuk? 

Om du blir sjuk under ett uppdrag betalas sjuklön ut enligt Lag (1991:1047) om sjuklön under förutsättningen att du kan uppvisa ett läkarintyg från första sjukdagen. Observera att vi endast betalar sjuklön utifrån den tid du skulle ha arbetat med ett uppdrag via Shoutly.

Vad händer om mina kunder inte betalar? 

Om dina kunder av någon anledning inte skulle betala kan vi hjälpa dig att driva vidare ärendet till inkasso.

Hur mycket borde jag fakturera?

Här finns det såklart olika sätt att tänka, men en bra start är att fundera kring vad du önskar för månadslön och vilka andra kostnader du kan tänkas ha som egenanställd. En bra idé är att avsätta en del till pension och semester. I vissa uppdrag kan du även behöva stå för extra utgifter i form av resor eller material, så dessa kostnader bör du också ha med i beräkningen. Förutsatt att du har en god överblick över kostnader går det sedan enkelt att räkna fram hur mycket du bör fakturera.

För att ha ett konkurrenskraftigt pris gentemot andra giggare inom samma kategori och med liknande erfarenhet kan det även vara smart att undersöka vad den ungefärliga lönenivån ligger på och anpassa dig utifrån det.

Shoutly logotyp blå
Fakturera utan eget företag
Kostnadsfri registrering
Kom igång