Så funkar det för dig som konsult

För dig som arbetar som konsult och har blivit inbjuden av ett företag

Följ registreringslänken

Följ länken registrera dig via mobilt bank. I onboardingen får du berätta om dig själv, ditt företag och dina kompetenser.

01
02

Väl utbetalningsmetod

Fyll i dina kontouppgifter och välj den valuta som du vill få betalt i, hit kommer pengarna du tjänar från dina uppdrag. Betalningarna når dig vanligtvis inom 10 minuter från att din partner betalt.

Skapa och acceptera uppdrag

Så fort du fått ett upppdragsförslag från din samarbetspartner får du ett mail och kan se uppdragets detaljer i plattformen. När du har accepterat uppdraget kan du starta arbetet.

03

Få betalt och ladda ner underlag

Dina betalningar kommer automatiskt dyka upp på ditt konto vid uppdragets avslut, månatligen eller vad som är överrenskommet med din samarbetspartner. Du hittar underlag för din bokföring och deklaration i plattformen.

04
Shoutly form röd

Frågor och svar

Hittar du inte svaret på just din fråga? Då är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på contact@shoutly.com

Skapar ni mina fakturor? 

Shoutly skapar fakturorna åt dig baserat på det som du och din partner har kommit överens om. På så sätt kan din partner få en samlad faktura på alla samarbeten. Du kan ladda ner fakturan ifrån sidmenyn för din bokföring.

Vad händer om jag nekar ett uppdrag? 

Om du eller din partner nekar ett uppdragsförslag så förfaller uppdraget och ni kommer behöva skapa ett nytt om inget annat anges i ert avtal.

När får jag betalt? 

Direkt när din kund har betalat fakturan från oss skapas en betalning till de kontouppgifterna som du angett. Hur lång tid det tar innan dina pengar dyker upp på ditt konto är baserat på hur snabbt din bank processar betalningar. Vanligtvis når betalningar i EURO dig inom 5 minuter.

Varför måste jag ange min kontoinformation? 

Vi skapar och betalar din faktura automatiskt till de betaluppgifter som du har angett.

Varför måste jag ange IBAN och Swift? 

Vi använder oss av en kombination av olika transfer alternativ för att dina pengar ska nå dig så snabbt som möjligt och det är därför viktigt att ange full kontoinformation.

Får jag pengarna i lön eller som en inbetalning? 

I onboardning stegen så väljer du om du är företag eller privatperson. Om du anger att du är företag kommer du få dina pengar som en vanlig fakturainbetalning.

Shoutly logotyp blå
Fakturera utan eget företag
Kostnadsfri registrering
Kom igång