Vi hjälper er ta ansvar

Automatisera administration och utbetalningar till din personal med Shoutlys smidiga API.

Fokusera på din tillväxt, låt Shoutly ta arbetsgivaransvaret

Shoutly är din dedikerade partner som tar på sig hela arbetsgivaransvaret och hanterar anställningar åt dig. Vi är specialister på att förenkla och effektivisera anställningsprocessen, samtidigt som vi säkerställer att dina medarbetare har tillgång till konkurrenskraftiga försäkrings- och tjänstepensionspaket.

Med Shoutly som din EOR-partner kan du vara säker på att anställningsprocessen blir smidig och överensstämmer med regler och lagar. Dessutom får du tillgång till högkvalitativa försäkrings- och pensionslösningar som hjälper dig att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Låt oss ta hand om det administrativa arbetet så att du kan fokusera på att växa din verksamhet.

En automatiserad arbetsprocess

Fullt Arbetsgivaransvar

Med Shoutly som din EOR behöver du inte oroa dig för arbetsgivaransvar. Vi tar hand om allt administrativt arbete, inklusive lönehantering, skatter och sociala avgifter, vilket frigör din tid och energi för att driva din verksamhet framåt.

Effektiv Anställningshantering

Vi förenklar processen att anställa medarbetare, oavsett om de är baserade lokalt eller internationellt. Vi ser till att alla följer lokala arbetslagar och regler, vilket minimerar juridiska risker och säkerställer överensstämmelse.

Försäkringar och Tjänstepension

Shoutly strävar efter att erbjuda marknadsledande försäkrings- och tjänstepensionslösningar till dina medarbetare. Vi förstår vikten av att erbjuda ett omfattande förmånspaket för att locka och behålla talanger.

Samarbetet med Max Matthiessen

Vi har ingått ett strategiskt partnerskap med Max Matthiessen, en av Nordens ledande rådgivare inom förmåner och försäkringar. Tillsammans kombinerar vi vår expertis för att erbjuda dig och dina medarbetare de bästa lösningarna för försäkringar och tjänstepensioner.

Är du intresserad av att veta mer?

Boka ett möte

Icon with paper plane, indicating your message was sent

Tack!

Vi återkommer till dig med en tid så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong, please try again or reach out to us on contact@shoutly.com