Forma en unik plattform för dina giggare

Genom Shoutly kan du skapa en plattform för dina giggare och hantera betalningar och fakturering på ett organiserat sätt.

Optimera dina utbetalningsprocesser med Shoutlys Gig-Plattform

I den dynamiska världen av gig-ekonomi är effektiva betalningsprocesser avgörande. Shoutlys Gig-Plattform är skräddarsydd för att göra hanteringen av utbetalningar enkel och effektiv. Shoutlys gig-plattform förenklar även arbetsflödet genom att erbjuda verktyg för projektstyrning, tidsrapportering och kommunikation. Du kan enkelt delegera uppgifter, övervaka arbetsinsatser i realtid och kommunicera direkt med frilansare och konsulter. Detta främjar öppenhet, effektivitet och smidig samarbete.

Med Shoutlys Gig-Plattform kan du vara säker på att din utbetalningsprocess optimeras och effektiviseras. Sluta oroa dig för administrativa utmaningar och låt Shoutly ta hand om det så att du kan fokusera på att utveckla din verksamhet.

Samarbeta med externa arbetskrafter enklare

Sömlös integration med API

Shoutly erbjuder en sömlös integration med vårt kraftfulla API. Det innebär att du enkelt kan integrera vår gig-plattform med ditt befintliga system. Genom API:et blir det enkelt att skapa en anpassad och automatiserad lösning som passar dina unika behov.

Fullt arbetsgivaransvar

Med Shoutly tar vi på oss hela arbetsgivaransvaret, vilket frigör dig från administrativa bördor och juridiska komplikationer. Oavsett om det handlar om att anställa frilansare eller influencers ser vi till att allt hanteras professionellt och i enlighet med gällande lagar och regler.

Effektivisering genom automatisering

Shoutly effektiviserar dina utbetalningsprocesser genom att automatisera hela arbetsflödet. Du behöver inte längre oroa dig för manuella betalningar eller tidskrävande administration. Vår gig-plattform ser till att betalningarna sker snabbt och korrekt, vilket frigör tid och resurser för ditt företag.

Flexibilitet i utbetalningar

Shoutly ger dig friheten att göra utbetalningar när och hur du vill. Vår plattform stöder olika betalningsmetoder vilket innebär att du kan anpassa betalningarna efter ditt företags unika behov och tidsramar.

Är du intresserad av att veta mer?

Boka ett möte

Icon with paper plane, indicating your message was sent

Tack!

Vi återkommer till dig med en tid så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong, please try again or reach out to us on contact@shoutly.com