Vi hjälper er optimera er konsulthantering

Få full koll på era kostnader och konsulter med en samlad faktura.

Skala er verksamhet - inte administrationen

Med Shoutly så kan ni växa i er egen takt utan att administrations-ångesten slår till. Ni bjuder enkelt in alla era konsulter i plattformen och får koll på alla kompetenser och kostnader i ditt team. Ni kan få alla era konsulter på en samlad faktura anpassa faktureringen för kostnadsställen eller avdelningar. Använd våra avtalsmallar och mallar för kravställning så du vet att du får det som du och konsulten kommit överens om.

Ingen administration

Färdiga avtalsmallar

Få en samlad faktura på alla konsulter

Betalningar i flera valutor

Integrera Shoutly enkelt i era egna system

Med vårt användarvänliga API kan ni enkelt integrera våra tjänster i ert eget system eller app. Vår tekniska support finns tillgängliga under hela implementationen för ifall frågor skulle uppstå. Ni kan använda alla delar via APIet eller använda en kombination av plattform och API.

Administrera personalen enkelt via vår plattform

Använd vårt gränssnitt och administrera all er personal, enkelt, smidigt och supersnabbt. Ni skapar enkelt nya samarbeten med er personal i plattformen och utbetalningarna sker automatiskt. Ingen integration krävs och ni får alla betalnignar på en samlad faktura eller efter era önskemål.

Mockup of Shoutlys platform that show some of our features in payroll management

Slipp integration och var igång på nån minut

Med vår enkla CSV import kan ni betala alla era kreatörer direkt från en CSV eller XML fil. Vi hanterar all administration och arbetsgivaransvar. Frilansarna kan se alla sina betalningar och samarbeten i plattformen.

Mockup of Shoutlys dashboard on mobile view

Bättre överblick över kompetenser och kostnader

Genom att samla all konsulter på ett och samma ställe kan ni få en bra överblick av era kompetenser och kostnader.  Spara onödig administrativ tid och pengar genom att använda vårt heldigitala flöde för er konsulthantering. Ni samlar enkelt  alla avtal och kravställningar på ett och samma ställe i ett heldigitalt flöde. Förläng, avsluta och editera konsultuppdragen direkt i plattformen. Genom vårt lätthanterade system sätter ni enkelt upp attestkedjor och betalflöden som passar er.

Hantera alla era konsulter i ett enkelt gränssnitt

Färdiga avtalsmallar

Få tillgång till våra färdiga avtalsmallar och underlätta kravställningen. Mallarna gör det möjligt att gå tillbaka och se vad du och konsulten kommit överens om och om alla leveranspunkter är mötta.

Hitta rätt konsulter

Hitta konsulter direkt i plattformen och sortera dem efter vem som passar bäst för rollen. Sortera enkelt konsulterna på kompetens och använd vårt ranking system för att se vilken konsult som är bäst lämpad för rollen.

Arbeta globalt

Arbeta smidigt över lansgränserna och betala i över 42 olika valutor.

Följ upp effektivt

Samla alla era konsulter på en och samma ställe och få bra kontroll på era kompetenser och kostnader enkelt och smidigt i ett och samma gränssnitt.

Jobbar ni med globala team?

VI har stöd för över 42 olika valutor och kan hantera era team över landsgränserna.

Upptäck våra globala tjänster

Kontakta oss

Let's talk.

Vill du veta mer eller boka en demo — contact@shoutly.com

Icon with paper plane, indicating your message was sent

Meddelande skickat

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi kan.
Oops! Something went wrong, please try again or reach out to us on contact@shoutly.com