Logotyp för Shoutlys försäkringspartner Max Matthiessen

Vår försäkringspartner

Tillsammans med Max Matthiessen erbjuder Shoutly dig som arbetar en försäkringsportfölj, utöver den standardiserade tjänstepensionen, så att du kan känna dig trygg på jobbet.

Max Matthiessen. Vi krånglar inte till det. Tvärtom, är vi en garant för det okrångliga, det smidiga. För våra kunders och samarbetspartners vardag är vår. Deras problem och utmaningar är vår uppgift att lösa. Här och nu. Vi är där vi gör störst nytta, i den verklighet som finns idag. Där våra kunder befinner sig.

Genom att vara bäst i nuet, säkerställer vi långsiktig framgång – både för oss och våra kunder. Att vara bäst i nuet innebär att vara bäst i leveransen, servicen, kontakten – allt som våra kunder redan idag kan mäta och uppskatta.

Vårt fokus på nuet är en garant för att de långsiktiga målen uppfylls, i alltifrån avkastning till hållbarhet. Genom att hela tiden förstå våra kunders behov idag, kan vi ta fram relevanta och användarvänliga lösningar som rustar våra kunder och oss själva för framtiden.

 

På Max Matthiessen pratar vi mindre om det som alltid ligger bortom horisonten. Istället står vi för det konkreta och handlingsinriktade. Vi vågar se och vara i det som finns, det som går att göra, det som måste göras.

Vi har en sund inställning till ekonomi, sparande, försäkringar och tillväxt. En sund inställning till hur man beter sig mot kollegor, kunder och medmänniskor. En sund inställning till hållbarhet.

När alla pratar stort och brett om FNs 17 globala utvecklingsmål och målar med stora penseldrag, tittar vi även på det som ligger framför oss och gör det bästa vi kan utav det. När andra blir passiva av tanken på slutdestinationen, ser vi till att resan faktiskt blir av. Steg för steg.

Välkommen till Max Matthiessen. Framtiden börjar idag.

Kontakt på
Max Matthiessen

Frågor besvaras av ansvariga på Max Matthiessen:

Ansvarig rådgivare
Karl-Fredrik Hall
08-613 02 40
k-f.hall@maxm.se

Ansvarig administratör
Camilla Grönroos
08-613 03 82
camilla.gronroos@maxm.se

Kontakta oss

Let's talk.

Vill du veta mer eller boka en demo?
contact@shoutly.com
+46 (0) 76-028 57 55
Icon with paper plane, indicating your message was sent

Meddelande skickat

Vi kommer att återkomma till dig så snart vi kan.
Oops! Something went wrong, please try again or reach out to us on contact@shoutly.com