Säljarnas Riksförbund

Shoutly erbjuder sina anställda en försäkringsportfölj utöver den standardiserade tjänstepensionen, tack vare det kollektivavtal företaget har med Säljarnas Riksförbund.

Säljarnas Fackförbund

Facket för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring.

Säljarnas är ett partipolitiskt oberoende riksförbund med fackliga rättigheter som inte är kopplat till något politiskt parti eller anslutet till någon centralorganisation.

Vi är en ideell organisation som styrs demokratiskt av medlemmarna.Vi på Säljarnas är specialister på de avtal och villkor som gäller för dig som jobbar med försäljning och marknadsföring. När du behöver råd eller hjälp kan vi snabbt sätta oss in i din arbetssituation och ge dig det stöd och den trygghet du behöver.

Logotyp för säljarnas riksförbund som Shoutly har ett samarbete med

Kollektivavtal för egenanställda

Kollektivavtalet som Säljarnas har utformat för arbetsgivare i branschen för egenanställda har som syfte att trygga egenanställdas ställning på arbetsmarknaden. Kollektivavtalet innebär bl.a. att de egenanställda är garanterade minimilön och är försäkrade på arbetsplatsen. Det säkerställer även att egenanställda får avsättning till tjänstepension.

Är man dessutom medlem hos Säljarnas har egenanställda tillgång till privaträttslig och arbetsrättslig juridisk rådgivning samt möjlighet att delta i kompetensutvecklande utbildningar.

Vi vill hjälpa egenanställda att få så mycket betalt för sitt arbete som möjligt genom kurser och föreläsningar inom försäljning. Vår förhoppning är även att våra nätverk även kan ge möjlighet till nya uppdrag.

Vill du veta mer?

För mer information tveka inte att höra av er direkt till Säljarnas Riksförbund.